Gebruik het meest linker filter om te switchen tussen de gebouwen

X

Hoe werkt de woningzoeker

Woningzoeker

Via de woningzoeker (het gebouw aanzicht) kan je overal in het gebouw klikken en meer informatie per woning bekijken. Gebruik de filters boven het aanzicht om gerichter te zoeken. Deze filters werken direct door in de klikbare woningen in de woningzoeker en de tabel aan de linkerzijde.
In deze tabel kan je ook nog selecteren op etages en woningen. Klik op ‘bekijk woning’ voor de gedetailleerde informatie, zoals bijvoorbeeld de plattegrond en de woningomschrijving.

Voorkeur bewaren

Via de button ‘voeg toe aan mijn inschrijving’ blijven jouw voorkeuren bewaard. Wanneer je klaar bent met het toevoegen van je voorkeurs woningen (minimaal 3), klik je op de button ‘inschrijven’. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je een e-mail met een link om een account te maken. Via die link kun je een wachtwoord instellen en daarna kun je inloggen in je dossier.

Lijstweergave

Onder de woningzoeker zie je de lijstweergave met vergelijkbare en aanvullende filter mogelijkheden op bijvoorbeeld m2 en prijs. Hier kan je snel een selectie maken van woningen die jouw voorkeur hebben.

X
X

Filter op:

appartementen gevonden